Acil Çıkış Merdiveni Sol Yön

7 Adet Satıldı.

Acil Çıkış Merdiveni Sol Yön, İş Güvenlik Levhası

Stok kodu: LN0406 Kategoriler: Etiketler: , , , ,

Açıklama

Acil Çıkış Merdiveni Sol Yön, Uyarı Levhası;

Bu hayati yönlendirme levhası, yangın, deprem veya diğer acil tahliye durumlarında, personelin ve ziyaretçilerin güvenli bir şekilde merdivenlere ulaşmak veya merdivenlerden devam etmek için sola yönlenmesi gerektiğini belirtmek amacıyla kullanılır. Levha, çıkış merdivenlerine giden koridorlarda, kat çıkışlarında veya tahliye yolunun sola dönerek devam ettiğini gösteren güzergahlarda kullanılır.

Yeşil zemin üzerindeki beyaz piktogram (koşan adam figürü, merdiven ve sol ok), uluslararası standartlara (ISO 7010 ve yerel İSG yönetmelikleri) uygun olarak en güvenli ve hızlı tahliye güzergahını işaret eder. Bu işaret, tahliye sırasında panik ve yanlış yönlenmeyi önleyerek can kaybı riskini azaltmak için İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) yönetmelikleri ve yangın güvenliği standartları gereğince zorunlu bir tahliye işaretidir.

Malzeme Seçenekleri

İç mekan tahliye yollarına ve merdiven boşluklarına uygun, dayanıklı çözümler:

  • Fotolümenli Dekota (2.6 mm): Acil durum levhaları için standart ve en çok tercih edilen seçenektir. Yüksek rijitlik sunar ve elektrik kesintisinde bile karanlıkta ışık yayarak yönün görünürlüğünü korur.

  • Fotolümenli PVC (0.7 mm): Esnek ve hafif yapısıyla, kapı üstleri, duvarlar veya paneller üzerine kolay montaj imkanı sağlar. Elektrik kesintisinde ışık yayarak yönlendirmeye devam eder.

  • Dekota (2.6 mm – Standart): Normal aydınlatma altında kalıcı kullanım için idealdir.

  • Arkası Yapışkanlı Etiket (Fotolümenli Opsiyonlu): Merdiven duvarlarına hızlı ve pratik uygulama için idealdir.

Ekstra Özellik (Zorunlu)

  • Fotolümen Özellik: Tüm acil çıkış levhalarında, karanlıkta veya dumanlı ortamlarda dahi yol gösterme kabiliyeti için fotolümen (fosforlu yanan) özellik şiddetle tavsiye edilir.

Temel Özellik

  • İç Ortama Uygun Tasarım: Uzun ömürlü kullanım için ofis, fabrika ve bina iç ortam koşullarına dayanıklıdır.

Ek bilgi

Levha Türü

Dekota, Etiket, Fotolümen, PVC, Reflektör, Sac

Ölçüler

25×35, 35×50, 50×70, 70×100

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Acil Çıkış Merdiveni Sol Yön” için yorum yapan ilk kişi siz olun